Wafelsteek Haken: Leukste 13x Haakpatronen (gratis)

Haken is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren en dat merken we ook aan de vele haakpatronen die online beschikbaar zijn. Maar heb je al eens gehoord van wafelsteek haken? Deze techniek zorgt voor een unieke structuur in je werkstuk en geeft het net dat beetje extra pit! In deze blog delen we de leukste 13 gratis haakpatronen met wafelsteek, waardoor je gegarandeerd geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er zit vast iets tussen wat bij jou past!

Wafelsteek Haken

Wafelsteek haken? Ook op onze site vind je alles wat je nodig hebt voor een unieke wafel! Lees verder

13x Gratis Wafelsteek Patronen (met Uitleg)

1. Wafelsteek Geschreven Haak Tutorial

Vandaag gaan we een zeer interessante videotutorial met jullie delen die ons laat zien: Hoe je de dichte en prachtig getextureerde ‘Wafelsteek’ haakt met deze makkelijk te volgen videotutorial!

2. Hoe de wafelsteek te haken

Wafelsteek tutorials waren vrij populair op onze blog terug in 2018 toen we ze deelden met onze lezers. Echter, na het delen van steek tutorials,…

3. Galera de Puntos Fantasa (wafelhaakwerk)

Ben je op zoek naar een nieuwe haaktechniek om je creativiteit te laten bloeien? Zoek niet verder dan de Wafelsteek! Deze prachtige steek voegt textuur en diepte toe aan elk project en is gemakkelijk te leren. Of je nu een beginner bent of een ervaren haakster, de Wafelsteek biedt talloze mogelijkheden voor het maken van schitterende ontwerpen. In dit artikel laten we je kennismaken met deze fantastische techniek en geven we tips over hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

4. Gehaakt vest met wafelsteek

Deze gratis videotutorial laat zien hoe je een schattig gehaakt wafelsteek dekentje maakt. Een babydeken haken is zo leuk!

5. Gehaakte wafelsteekdeken waar je dol op zult zijn

Geweldige stap voor stap video tutorial voor degenen die willen leren hoe je de wafelsteek haakt en daarbij een DIY babydeken haakt!

6. Haak de babydeken met wafelsteek

Deze haakles laat zien hoe je stap voor stap de wafelsteek maakt door in rijen en in rondes te werken. Het heeft een hele mooie textuur.

7. Wafel steek van Ngaire Jury

Houdt u van een goede Anthropologie-dup? Dan zul je deze gehaakte tafelkleden met wafelsteek, die lijken op de o zo populaire tafelkleden van Market, zeker waarderen.

8. Babydeken Wafelsteek Haken Patroon

De gehaakte wafelsteek is een geweldige manier om uw projecten wat extra textuur te geven. Gebruik het voor dekens, kleden, manden of kussens!

9. Gehaakte vaatdoeken met wafelsteek voor alle doeleinden

Deze haakles laat zien hoe je stap voor stap de wafelsteek maakt door in rijen en in rondes te werken. Het heeft een mooie textuur.

10. De gehaakte wafelsteek door MDMPanther

Ben je op zoek naar een nieuwe haaktechniek om uit te proberen? Dan is de wafelsteek misschien wel iets voor jou! Deze steek zorgt voor een mooi en dik weefpatroon, perfect voor het maken van dekens, kussens of zelfs truien. In deze blogpost delen we hoe je de grote wafelsteek kunt haken, met behulp van tips en tricks van fabartdiy.org.

11. Grote Wafelsteek Haken van Susan Roller Lear

Ben jij een fervent haakster en hou je ervan om nieuwe patronen uit te proberen? Dan is de wafelsteek misschien wel iets voor jou! Deze vrolijke steek heeft een uniek uiterlijk en kan worden gebruikt voor allerlei projecten, van kussens tot dekens. In deze blogpost delen we graag meer informatie over het haken van de wafelsteek en laten we je zien hoe je deze techniek kunt toepassen in verschillende gehaakte patronen.

12. Gehaakte Patronen

Ik heb de wafelsteek toegevoegd aan mijn stekencategorie. Ik heb een kamgaren #3 gebruikt, maar omdat het een vrij grof ontwerp is om te haken …..

13. Geweldig werk van Craft n’ Creations

Hou je van haken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de “Wafelsteek” iets voor jou! Deze techniek, ook wel bekend als de “bobbly stitch”, creëert een prachtig reliëfpatroon dat perfect is voor het maken van warme dekens, kussens en andere decoratieve items. In deze blogpost laten we zien hoe je deze steek gemakkelijk kunt leren en hoe je ermee aan de slag kunt gaan om geweldig werk te maken.

Plaats een reactie