Breipatroon Konijn? 16x Patronen voor beginners!

Ben jij een beginnende breier en wil je graag iets liefs en schattigs maken? Dan hebben wij het perfecte project voor jou: een gebreid konijn! Met onze verzameling van 16 verschillende breipatronen, speciaal ontworpen voor beginners, kun jij binnen no-time je eigen aaibare knuffelbeestje creëren. Of je nu gaat voor een klassiek wit konijn of juist iets meer kleurrijks wilt uitproberen, met deze patronen heb jij alle tools in handen om te kunnen starten met jouw eigen gebreide konijn!

Ko en Koko Nijn Haaktutorial Deel 1

Ko en Koko Nijn haaktutorial deel 1

Wil je leren breien naar een patroon? Bij Maak het met Miranda – Made with Miranda Workshops vind je alle informatie over breipatronen. Lees verder

16x Gratis Breipatroon Konijn Patronen (voor Beginners)

1. Leuke gebreide dieren van Nancy Haley

Gebreide dieren zijn de liefste! Met deze selectie patronen maak je je eigen exemplaren. Geef ze cadeau aan je geliefden of aan jezelf! Zijn ze niet schattig?

2. Beestjes Breien Gratis Patronen

Gebreide dieren zijn de liefste! Met deze selectie patronen maak je je eigen exemplaren. Geef ze cadeau aan je geliefden of aan jezelf! Zijn ze niet schattig?

3. Amigurumi konijn gratis breipatroon

Dit Amigurumi Konijn Gratis Breipatroon is zo schattig en elk kind dat er een krijgt, zal er het hele jaar door mee knuffelen.

4. Brei een konijn video-zelfstudie en gratis patroon

Klik door voor deze superhandige brei-video van Claire Garland van Dot Pebbles Knits – en download je gratis breipatroon…

5. Knuffels Paps Voor Beginners

Brei een konijntje – download je gratis breipatroon om een paashaas te breien door Claire Garland van Dot Pebbles, met gemakkelijke stap voor stap en DIY tutorial…

6. Hoe brei je een babykonijntje

Het Elderberry Bunny breipatroon is gemakkelijk te volgen met duidelijk geschreven instructies. De wol en kleuren zijn prachtig en ze zijn helemaal aangekleed.

7. Dot Pebbles breipatronen van Melody Chipley

Ontdek Dot Pebbles breipatronen – de mooiste konijn en beestjes breipatronen van Claire Garland met handige youtube tutorials om te helpen …

8. Schattig konijn breipatroon

Ben je op zoek naar een schattige en eenvoudige breipatroon om je vaardigheden te verbeteren? Dan is het Breipatroon Konijn perfect voor jou! Deze lieve knuffel is niet alleen leuk om te maken, maar ook geweldig als cadeau voor kinderen of volwassenen. In deze blogpost delen we alle stappen die nodig zijn om dit konijntje tot leven te brengen.

9. Leukste breipatronen voor speelgoed (één gratis!)

Ik denk dat je verliefd zult worden op de 6 schattigste breipatronen voor speelgoed die ik heb uitgezocht, waaronder konijntjes, teddy’s, kangoeroes en een gratis Nijntje…

10. Konijn Breien Voor Beginners

Hallo, lieve handwerksters! De post van vandaag gaat over breipatronen voor softies en het is net zo spannend als je denkt! Kom je favoriet uitkiezen!

11. Suzymarie’s kabelhoodie door Elizabeth Weldon

Breien is een prachtige hobby die steeds meer mensen ontdekken. Het geeft niet alleen rust en ontspanning, maar het resultaat is ook nog eens iets om trots op te zijn! En wat is er nu schattiger dan een zelfgebreid konijntje? Als je nog nooit hebt gebreid, kan dat overweldigend lijken. Maar geen zorgen: met ons eenvoudige breipatroon voor beginners maak jij binnen de kortste keren jouw eigen knuffelkonijn! Lees snel verder om te zien hoe je dit schattige project kunt maken.

12. Sweet Animal Softies Gratis breipatronen

Ben je op zoek naar een leuk breiproject? Dan moet je zeker het “Breipatroon konijn” uitproberen! Dit schattige patroon is perfect voor beginners en ervaren breiers die graag hun vaardigheden willen verbeteren. En als je op zoek bent naar inspiratie om te zien hoe het eruit kan zien in actie, dan wil je niet missen wat Suzymarie heeft gemaakt met haar kabelhoodie! Bekijk de post op Pinterest van Ravelry.com en laat je inspireren door deze leuke creatieve ideeën.

13. Gratis Breipatroon Konijn

Het is tijd om de “hoppigste” feestdag te vieren met een schattig gebreid konijntje. Dit konijn is zo schattig en knuffelbaar. Het kan gemakkelijk baby’s favoriete knuffel worden. Brei een knuffelkonijn met dit Amigurumi Konijn Gratis Breipatroon. Het is perfect om te maken voor Pasen. Je kunt […]…

14. De Hobbydoosboeken

Ontdek Dot Pebbles breipatronen – de mooiste konijn en beestjes breipatronen van Claire Garland met handige youtube tutorials om te helpen …

15. Bunny Little Lovey breiproject van Rainebo

Paashaas patroon. Maak een paashaas met flaporen om te delen met je kleintjes. Dit konijntje patroon is voor gevorderde beginnende breisters.

16. Floppy Eared Bunny Gratis breipatroon

Ben je op zoek naar een schattig en uniek breiproject? Dan is het “Breipatroon konijn” misschien wel iets voor jou! Dit patroon, ontworpen door Rainebo van LoveCrafts.com, leert je hoe je een lieve Bunny Little Lovey kunt maken die perfect is om te knuffelen. Of het nu voor jezelf of als cadeau voor een bijzonder iemand is, dit project zorgt gegarandeerd voor urenlang plezier en voldoening.

Plaats een reactie