Omslagdoek Haken? 20x Patronen voor beginners!

Ben jij op zoek naar een leuke hobby voor de wintermaanden? Waarom zou je niet leren hoe je een omslagdoek haakt? Het is gemakkelijk te leren en met onze 20 patronen speciaal ontworpen voor beginners, kan iedereen het! Of je nu een cadeau wil maken of gewoon iets warms wilt om zelf te dragen, deze blogpost biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dus pak die haaknaald en garen erbij en laten we beginnen!

Omslagdoek Vasten Paarsgewijs #26 Rechtshandig [VIDEO]

Omslagdoek Vasten Paarsgewijs #26 RECHTSHANDIG

Omslagdoek haken? Lees verder

20x Gratis Omslagdoek Patronen (met Afbeeldingen)

1. Vintage tulpensjaal door Carola Scholten

Haak een Vintage Tulip Sjaal met mijn gratis haakpatroon + video. Deze omslagdoek wordt van beneden naar boven gehaakt met de tulpensteek.

2. Primrose en goede gemakkelijke driehoekssjaal

De klassieke driehoekige vorm en de kanten steken maken van de Primrose and Proper sjaal een warm, maar mooi haakproject om je garderobe mee aan te kleden.

3. Sislove Sjaal Gratis Haakpatroon (jouw Haakpatroon)

Hier is een klassiek sjaalpatroon. Deze sjaal is gewoon een must voor elke haakster. De Mahogany Shawl is een geweldige realisatie van de South Bay Shawlette. Deze lichte driehoekige shawl is ongeveer 46′ op het breedste punt en 21′ op het langste. Ik weet zeker dat u blij zult zijn met…

4. Mahonie sjaal gratis haakpatroon

Leer hoe je een beginnersvriendelijke sjaal haakt! Met alleen enkele en dubbele haakbewegingen leert de videotutorial je hoe je een kanten omslagdoek haakt!

5. Gehaakte lentesjaal voor beginners

Gehaakte Sjaals voor Beginners zijn er! Wil je je eerste echte haakwerk maken? Waarom probeer je niet een driehoekige sjaal?

6. Gehaakte sjaals voor beginners

De eenvoudigste manier om chic te worden is door je outfits op te leuken met Gradient Colorway Crochet Shawls Patterns. Kijk maar naar deze juweeltjes!

7. Verloop Colorway Sjaals door Sue Loutzenhiser

In onze verzameling gratis patronen voor Prachtige Gehaakte Sjaals kun je veel inspiratie vinden voor je nieuwe projecten!

8. Prachtige gehaakte sjaals met gratis patronen

Het was een genoegen om de Cara Shawl te ontwerpen en te maken. Ik vond het echt geweldig hoe deze is geworden, zo licht en luchtig. Ik hou van het ontwerpen van asymmetrische shawl haakpatronen, want alles kan en meestal kun je de grootte ervan aanpassen zodat ze iedereen passen of hoe je het wilt.

9. Cara sjaal door Jean Waters

UPDATE: Het gratis patroon is niet langer beschikbaar. Deze sjaal heeft zowel een mooie textuur als opvallende kleuren. De textuur van de sjaal zal u extra warmte geven tijdens lange zomeravonden of nachten in de buitenlucht. U kunt elk gewenst garen kiezen, maar het patroon zal prachtig uitkomen…

10. Moanne sjaal gratis haakpatroon

Ben jij een fanatieke haakster of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het haken van een omslagdoek zeker iets voor jou! Met deze veelzijdige accessoire kun je eindeloos variëren en blijf je altijd warm in stijl. Gelukkig hoef je niet zelf op zoek te gaan naar het perfecte patroon, want wij hebben een gratis gehaakt sjaalpatroon gevonden dat hier perfect bij past.

11. Gratis gehaakt sjaalpatroon

Hier is een sjaal geïnspireerd op het ontwerp van een speciale strengen garen. De auteur won een ontwerpwedstrijd voor de garenkleuren, en mocht het een naam geven. Dit is een mooie, gradiënt gekleurde sjaal met…

12. Gehaakte Edlothia-sjaals, gratis patroon

De Edlothia sjaal is een prachtige, doorzichtige en wollige schouderworp die nog het meest doet denken aan een libellenvleugel. Het delicate kleurverloop benadrukt prachtig de ‘bijna-niet-daar’ vluchtige structuur van de sjaal. Dit is een iets moeilijker patroon dat past bij zo’n prachtig kledingstuk als de Edlothia sjaal. Neem het aan…

13. Virus Meet Granny Shawl Gratis haakpatroon

Een mooie aanpassing van de populaire virus sjaal. Een patroon kan gemakkelijk worden aangepast om een grotere sjaal of zelfs omslagdoek te maken. De combinatie van viruspatroon en granny stitch geeft u veel mogelijkheden van eigen creatie en stelt u in staat om unieke projecten te maken. Maar kijk eerst eens naar deze prachtige…

14. Shell-steek door Teresa Davis

Welkom bij Crochetbeja.com, waar we jouw passie voor haken delen en je de mooiste creaties leren maken! Vandaag willen we het hebben over een van onze favoriete haakprojecten: de omslagdoek. Of je nu ervaren bent of een beginner, deze veelzijdige accessoire is perfect om te dragen tijdens koudere dagen of als finishing touch op een zomerse outfit. En wat dacht je van de populaire shell-steek? In deze blogpost leggen we uit hoe je deze steek kan gebruiken om prachtige omslagdoeken te maken die indruk zullen maken.

15. Omslagdoek Haken Beginners

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby die zowel ontspannend als creatief is? Waarom probeer je dan niet omslagdoeken haken? Het is een relatief eenvoudige techniek om onder de knie te krijgen en het resultaat is altijd prachtig. Bovendien kun je met deze vaardigheden zelfgemaakte cadeaus maken voor vrienden en familie.

16. Cirkelvormig asymmetrisch lang poncho-haakpatroon

Poncho’s zijn het perfecte kledingstuk voor alle weersomstandigheden. Je zult dol zijn op het cirkelvormige asymmetrische lange poncho haakpatroon met unieke stijl.

17. Meer sjaal door mona craft

Mehr Shawl – Gratis haakpatroon voor een delicate kanten sjaal met een heerlijke drapering. Het is perfect voor als je iets lichts nodig hebt om je mee te bedekken!

18. Nieuwste sjaalhaakpatroon

De Dream Catcher Cardi is een grof gehaakt vest met een prachtig ruitmotief op de rug. Lees verder voor dit gratis haakpatroon.

19. Dromenvanger Cardi van Nicole Robalino

Het Cedar Creek Easy Crochet Shawl patroon is snel gemaakt en ziet er prachtig uit. Ga naar het gratis patroon om nu te beginnen!

20. Cedar Creek eenvoudig gehaakt sjaalpatroon

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je haakvaardigheden? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke en veelzijdige accessoire om aan je garderobe toe te voegen? Dan is het haken van een omslagdoek misschien wel iets voor jou! In deze blogpost delen we alles wat je moet weten over het haken van een omslagdoek, inclusief handige tips en tricks.

Plaats een reactie