Breipatroon Knuffel? 12x (Gratis Patronen)

Breien is een heerlijke hobby die niet alleen ontspannend is, maar ook zorgt voor prachtige creaties. En wat is er nu leuker dan het breien van schattige knuffels? In deze blogpost delen we maar liefst 12 gratis breipatronen om de mooiste en meest knuffelige vriendjes te maken. Of je nu ervaren bent of net begint met breien, deze patronen zijn geschikt voor iedereen! Dus pak je breinaalden en laat je inspireren door onze selectie van lieve diertjes, grappige figuurtjes en andere schattige knuffels.

Breien van Ribbels [DIY]

Wat kun je breien van rechte steken? (ribbels). Bekijk dit filmpje! Van eenvoudige projectjes tot meer ingewikkeld, maar allemaal … Lees verder

12x Gratis Breipatroon Knuffel Patronen (met Afbeeldingen)

1. Knuffel van Henri van Shirley Willetts

“Knuffel me stevig vast, het komt goed!” is de boodschap van Henry, de 5 inch gebreide beer. Hij verspreidt troost en hoop naar iedereen die hij ontmoet. Koop Boeken en Kits Knuffel van Henry Kit (Boek & Garen) $18.95 USDKnuffel van Henry Boek slechts $7.95 USDHenry extra strengen garen $10.00 USD In deze tijden van stress… Ga door met het lezen van Knuffel van Henry…

2. Knuffels Breien Boek door Natalie

Als je denkt dat amigurumi alleen voor haaksters is, moet je eens kijken naar deze gebreide Adorable Toys Amigurumi. Zijn ze niet super schattig?

3. Sweet Toys Amigurumi breipatronen

Knuffel Me Mug Cozy-Gratis Breipatroon http://www.yarnspirations.com/pattern/knitting/hug-me-mug-cozy…

4. Rood Hart Valentijn Mok Knuffel

Breien is niet alleen een hobby, het is ook een manier om je creativiteit te uiten en iets unieks te maken. En wat is er nu schattiger dan een zelf gebreide knuffel? Het breipatroon van de knuffel uit het boek “Knuffels Breien” van knitting-bee.com is de perfecte manier om je vaardigheden op de proef te stellen en tegelijkertijd iets liefs te creëren voor iemand die je dierbaar is. In dit blogbericht delen we meer over deze schattige knuffel en hoe je hem kunt breien.

5. Gratis Breipatroon Knuffel

“Valentijnsdag komt eraan en wat is er beter dan een zelfgemaakte knuffel als cadeau te geven aan je geliefde? Ontdek het breipatroon voor de schattige Rood Hart Valentijn Mok Knuffel van yarnspirations.com! Dit patroon zal je helpen om een uniek, liefdevol geschenk te creëren dat zowel praktisch als knuffelig is.

6. Dikke knuffel door Trui

Deze schattige, gemakkelijk te maken en leuke konijnendeken is een perfecte manier om warm te blijven op een koude winterdag! Deze geweldige en praktische deken is een perfect project.

7. Bunny Blanket Buddy gratis breipatroon

Deze Baby Hug Boots Free Knitting Pattern zijn een geweldig unisex patroon dat zeer snel en gemakkelijk te maken is. Maak er nu een met het gratis patroon via onderstaande link.

8. Baby Hug Boots gratis breipatroon

Deze Baby Hug Boots Free Knitting Pattern zijn een geweldig unisex patroon dat zeer snel en gemakkelijk te maken is. Maak er nu een met het gratis patroon via onderstaande link.

9. Knuffels Paps Libelle van Jenn Lewis

Breien is een prachtige kunst die al eeuwenlang wordt beoefend. En als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is het breien van knuffels misschien wel iets voor jou! Het breipatroon knuffel van garnstudio.com is perfect voor beginners en gevorderden, en zal je helpen om de schattigste knuffels te maken. In deze blogpost bespreken we alles wat je moet weten over dit patroon en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

10. Knuffel Breien Voor Baby van EtsyUK

INSTANT DOWNLOAD PDF Vintage breipatroon voor een Bear Hug Sweater Leuke en gezellige trui met een berenknuffel Grof of grof garen en 4,50 mm en 5,50 mm breinaalden vereist Instructies voor vier maten – leeftijden 3 tot 10 jaar Dit vintage UK breipatroon is omgezet in een PDF die kan worden gedownload zodra de betaling is verrekend. Het patroon wordt afgedrukt op vier vellen papier…

11. Mini hart gratis breipatroon

Met Valentijnsdag voor de deur kun je in korte tijd een van deze kleine hartjes breien met het Mini Heart Gratis Breipatroon.

12. Knusse babyslofjes door Michelle

Het is de tijd van het jaar dat je kleintjes warme en comfortabele accessoires nodig hebben. En we hebben gratis breipatronen voor babyschoentjes nodig!

Plaats een reactie