Breipatroon Konijn Gratis? 15x Patronen voor beginners!

Ben jij op zoek naar een leuke en creatieve hobby? Dan is breien de perfecte bezigheid voor jou! En wat is er nu leuker dan het maken van schattige konijntjes met behulp van gratis breipatronen? In dit artikel delen we maar liefst 15 verschillende patronen die speciaal zijn ontworpen voor beginners. Dus pak je breinaalden erbij, ga lekker zitten en ontdek hoe je zelf deze schattige konijntjes kunt maken!

Een Konijntje Haken! Ook Voor Beginners!

Een konijntje haken! Ook voor beginners!

Dit patroon is voor kinderen die houden van knuffelberen. Het is zelfs geschikt voor beginners! Zie hier onze instructies om het te maken. Lees verder

15x Gratis Breipatroon Konijn Gratis Patronen (voor Beginners)

1. Amigurumi konijn gratis breipatroon

Geef dit schattige Konijn Knit Speelgoed aan uw kind op haar verjaardag. Dit squishy en mooie speelgoed zal de volgende…

2. Bunny Lovey Blanket Gratis breipatronen

Dit Amigurumi Konijn Gratis Breipatroon is zo schattig en elk kind dat er een krijgt, zal er het hele jaar door mee knuffelen.

3. Schattig konijn gebreid speelgoed [gratis breipatroon]

Heb je ooit een liefdevol konijntje willen breien als cadeau voor een speciale baby in je leven? Dan hebben we goed nieuws: het gratis breipatroon voor de Bunny Lovey Blanket is hier! Dit schattige patroon van knittingpattern.org zal zeker elke baby en hun ouders blij maken. Dus pak je breinaalden en garen, want we gaan aan de slag met dit onweerstaanbare project.

4. DIY Knit Bunny van een vierkant gratis patroon

Gebreide dieren zijn de liefste! Met deze selectie patronen maak je je eigen exemplaren. Geef ze cadeau aan je geliefden of aan jezelf! Zijn ze niet schattig?

5. Leuke gebreide dieren door Nancy Haley

Dit Schattige Konijntje Gratis Breipatroon is een schattig speeltje voor kleine kinderen of decoratie voor uw huis! Maak er nu een met het gratis patroon via onderstaande link.

6. Leuk klein konijntje gratis breipatroon

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om je vrije tijd door te brengen? Waarom probeer je dan niet eens het gratis breipatroon van Mungfali.com voor een schattige knuffelkonijn? Dit patroon is gemakkelijk te volgen en vereist slechts één vierkant stuk stof.

7. Gratis breipatronen van Veronica Wilkinson

Dit Amigurumi Konijn Gratis Breipatroon is zo schattig en elk kind dat er een krijgt, zal er het hele jaar door mee knuffelen.

8. Knuffel Konijn Breien van Mona Hoseth

Dit gratis breipatroon voor konijntjes is een leuk en schattig maatje dat je cadeau kunt doen of gewoon voor jezelf kunt houden! Maak er nu een met het gratis patroon via onderstaande link.

9. Bunny Rabbit gratis breipatroon

Gebreide dieren zijn de liefste! Met deze selectie patronen maak je je eigen exemplaren. Geef ze cadeau aan je geliefden of aan jezelf! Zijn ze niet schattig?

10. Gratis patronen Porridge Dames

Ben jij op zoek naar een schattig en eenvoudig breipatroon om je eigen knuffelkonijn te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben namelijk een gratis breipatroon voor jou waarmee je binnen no-time een heerlijk zacht konijn kunt creëren. Of je nu een beginnende of ervaren breister bent, deze tutorial is geschikt voor iedereen. Lees snel verder en ontdek hoe ook jij jouw eigen unieke knuffel kunt maken.

11. Groot Konijn Breien door JEAN Brown

Het is tijd om de “hoppigste” feestdag te vieren met een schattig gebreid konijntje. Dit konijn is zo schattig en knuffelbaar. Het kan gemakkelijk baby’s favoriete knuffel worden. Brei een knuffelkonijn met dit Amigurumi Konijn Gratis Breipatroon. Het is perfect om te maken voor Pasen. Je kunt […]…

12. Nieuw jaar, nieuw patroon :)

Hallo en een verlaat gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat dit nieuwe jaar tot nu toe aardig en zacht voor je is geweest. Ik ben nog steeds bezig om terug te komen in de swing van dingen na de wildvreemde kerstvakantie en ik…

13. Konijn Haken door Lynn Bain

Klik door voor deze superhandige brei-video van Claire Garland van Dot Pebbles Knits – en download je gratis breipatroon…

14. Brei een konijn video-zelfstudie en gratis patroon

Het Elderberry Bunny breipatroon is gemakkelijk te volgen met duidelijk geschreven instructies. De wol en kleuren zijn prachtig en ze zijn helemaal aangekleed.

15. Schattig konijn breipatroon

Ben je op zoek naar een schattig en leuk breipatroon om zelf een konijn te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het gratis breipatroon voor dit schattige konijn is perfect voor beginners die net beginnen met het haken van hun eigen amigurumi’s. Met deze tutorial van knittingpattern.org kun je stapsgewijs leren hoe je dit prachtige knuffeldier kunt maken.

Plaats een reactie