Breipatroon Valse Patentsteek? 16x Patronen voor beginners!

Welkom breiliefhebbers! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van het breien? Dan is de valse patentsteek iets voor jou! Deze steek lijkt op de populaire ribbelsteek, maar heeft een elegantere en professionelere uitstraling. In deze blogpost bieden we 16 patronen aan die geschikt zijn voor beginners om te oefenen met deze techniek. Dus pak je breinaalden erbij en laten we beginnen met het creëren van prachtige stukken met deze eenvoudig te leren steek!

Patentsteek Breien Variant 1 [DIY]

Patentsteek breien variant 1

De patentsteek breien kan op verschillende manieren. De basis van de patentsteek is altijd 1 steek recht en 1 steek averecht … Lees verder

16x Gratis Breipatroon Valse Patentsteek Patronen (met Uitleg)

1. Halve Patentsteek Met Omslag

Ben je op zoek naar een nieuwe breitechniek om uit te proberen? Dan is het tijd om kennis te maken met de valse Engelse patentsteek! Deze prachtige steek lijkt op de populaire Engelse patentsteek, maar is eigenlijk veel gemakkelijker te breien. In deze blogpost leer je hoe je de valse Engelse patentsteek kunt breien op rondbreinaalden , dankzij handige tips en duidelijke instructies van youtube.com.

2. Hoe valse Engelse patentsteek te breien op rondbreinaalden

Breien is een van de meest ontspannende en creatieve hobby’s die er bestaan. En als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is het breipatroon valse patentsteek iets voor jou! Deze techniek geeft je werkstukken een prachtig reliëfpatroon dat lijkt op echte patentsteek, maar eigenlijk veel eenvoudiger te breien is. In deze blogpost delen we met trots onze halve patentsteek variant met omslag door garnstudio.

3. Halveer patentsteek van Sarah Bader

Het kralenbreipatroon is een vintage ontwerp van ribbelrijen gescheiden door kleine zaadsteken voor extra textuur en ligt plat.

4. Gerolde ribsteek breipatroon

De Double Slip-stitch Rib is een herhalingspatroon met twee rijen, waarvan de ene rij gewoon wordt gebreid en de andere rij 2 stappen vereist: Breien en steken afhechten (geen averechts werk).

5. Engelse ribbelsteek van Lonia Borucinski

Een stap-voor-stap uitleg over het breien van de fisherman’s rib stitch voor beginners; de beste afkantmogelijkheden, afhechtingen, afhechtingen, enz.

6. Gedraaide ribsteek-zelfstudie

Welkom bij onze blogpost over het breipatroon van de valse patentsteek! Ben je klaar om een prachtige nieuwe steek te leren die je projecten naar een hoger niveau tilt? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we dieper in op deze populaire en veelzijdige steek, waarmee je moeiteloos een Engelse ribbelsteek creëert. Of je nu beginner of ervaren bent, met ons stappenplan en handige tips heb jij binnen no-time deze techniek onder de knie.

7. Hoe de vissersribsteek te breien

Breien is een fantastische manier om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd iets moois en functioneels te maken. Als je op zoek bent naar een nieuw patroon om uit te proberen, dan is de gedraaide ribsteek misschien wel wat voor jou! Deze steek ziet er ingewikkeld uit, maar is eigenlijk heel simpel. In dit artikel gaan we dieper in op het breipatroon valse patentsteek en hoe je deze kunt gebruiken voor het creëren van prachtige kledingstukken.

8. Hoe u de Engelse mock-ribsteek breit

Breien is een eeuwenoude ambachtelijke kunstvorm die nog steeds populair is in onze moderne wereld. En als het gaat om het breien van patronen, zijn er talloze opties beschikbaar voor creatieve en ambitieuze breiers. Een van de meest populaire en fascinerende breipatronen die je kunt uitproberen, is de valse patentsteek.

9. Valse Halve Patentsteek door Nallely Gutierrez

Ben je een fan van breien? Dan heb je vast wel eens gehoord van de valse patentsteek. Deze prachtige steek wordt gebruikt om patronen te creëren die er ingewikkeld uitzien, maar eigenlijk heel eenvoudig zijn om te maken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over het breipatroon voor de valse patentsteek en hoe je dit gemakkelijk zelf kunt maken.

10. Holmenkollen door Moan MMM

Ben je op zoek naar een nieuwe breipatroon dat jouw creativiteit uitdaagt? Dan is de valse patentsteek iets voor jou! Deze steek geeft een prachtig effect aan je breiwerk en is makkelijk te leren. In deze blogpost delen we een patroon van Garnstudio.com voor een heerlijk warme sjaal in de valse patentsteek, genaamd “Holmenkollen”.

11. Katia Halve Patentsteek van Jose-arts-

Breien is een van de meest ontspannende en creatieve hobby’s voor velen. Het plezier dat we uit breien halen, wordt nog groter wanneer we nieuwe patronen ontdekken die ons uitdagen om onze vaardigheden te verbeteren. Een van deze patronen is de valse patentsteek, ook wel bekend als de halve patentsteek. In dit blog gaan we dieper in op het breipatroon van Katia Halve Patentsteek door garnstudio.com.

12. Hoe te verhogen in valse Engelse rib

Video tutorial over het breien van de Cartridge Belt Rib steek. Gebreid in een veelvoud van 4, + 3 st. Rij 1 – RS: Brei 3, * slip 1 wyif, brei…

13. Hoe Breit U Halve Patentsteek Met Steken Er Tussen

Breipatronen zijn een eindeloze bron van creativiteit en ontspanning. Als je op zoek bent naar een uitdagend patroon om je breivaardigheden te verbeteren, dan is de valse patentsteek iets voor jou! In deze blogpost gaan we dieper in op hoe je kunt verhogen in de valse Engelse rib met behulp van een handige tutorial van youtube.com.

14. Patroonriem Rib door Becky Choruby

Breien is een prachtige manier om creatief te zijn en je eigen stijl te laten zien. Als je op zoek bent naar een breipatroon dat zowel uitdagend als leuk is, dan moet je de valse patentsteek proberen! Deze techniek creëert een mooie textuur die lijkt op de traditionele patentsteek, maar met minder steken.

15. Hoe u valse patentsteek breit ()

We gaan leren hoe je een valse Engelse Rib breit. De valse Engelse Rib is gemakkelijk en snel te breien, en biedt een prachtig resultaat.

16. Hoe u valse patentsteek breit

Ben je op zoek naar een breipatroon dat gemakkelijk te leren is en er toch indrukwekkend uitziet? Dan is de valse patentsteek iets voor jou! In deze blogpost delen we graag hoe je deze steek kunt breien en wat je ermee kunt maken. Of je nu een beginnende of ervaren breier bent, met dit patroon kun je prachtige projecten creëren.

Plaats een reactie