20x Leukste Amigurumi Haken Patronen [GRATIS]

Welkom bij ons nieuwste blogbericht vol met inspiratie voor alle amigurumi-liefhebbers! Als je op zoek bent naar de leukste haakpatronen om de schattigste knuffels te maken, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van 20 geweldige patronen die gratis beschikbaar zijn. Van schattige dieren tot kleurrijke figuren, er is voor elk wat wils! Dus pak je haaknaald en garen, en laten we beginnen met haken!

Onzichtbaar Minderen. [VIDEO]

Onzichtbaar minderen.

Leer onzichtbaar minderen met Amigurumi haken. Lees verder

20x Gratis Amigurumi Patronen (met Afbeeldingen)

1. Amigurumi Penguin Gratis Haakpatroon –

Amigurumi gratis patronen en stap-voor-stap haak tutorials… Een van de gratis amigurumi haakpatronen die we vandaag delen is de amigurumi pinguïn, waarvan de foto’s en het ontwerp toebehoren aan Maria Galimzyanova. Je kunt leren hoe je deze pinguïn haakt met behulp van het gratis amigurumi patroon.

2. Haakpatroon van Lavigne Marion

KNITTED STORY BEARS: Easy crochet heart FREE PATTERN | Crochet keychain pattern, Crochet heart pattern, Crochet heart…

3. + Leukste beer gratis haakpatronen

Hier zijn een paar mooie, moderne beren met geweldige versieringen en leuke accessoires. Dit zijn gemakkelijke amigurumi-beerpatronen die uw kleintje zullen vermaken, en uzelf voor lange tijd. Naast dit praktische aspect zijn ze ook erg leuk en een geweldige manier om…

4. Gratis Haakpatronen Amigurumi Poppen

Amigurumi gratis patronen en stap-voor-stap haak tutorials… Een van de gratis amigurumi haakpatronen die we vandaag delen is het amigurumi konijntje Mia, waarvan de foto’s en het ontwerp toebehoren aan Alena Petukhova. Je kunt leren hoe je dit konijntje haakt met behulp van het gratis amigurumi patroon.

5. Bunny Mia Amigurumi haak gratis patroon –

Hier vindt u kleine octopus gratis haakpatronen om een schattig en lief beestje met acht armen te maken.

6. Amigurumi gratis van Danique Willemsen

Dit is een PDF haakpatroon, niet het afgewerkte speelgoed op de foto! Het patroon is geschreven in het ENGELS, Amerikaanse haaktermen! Maat ca: 32cm Vergeet niet je schatje met mij te delen op mijn Instagram @rin.meow21 Bodem uit mijn hart, BEDANKT voor de aankoop van dit haakpatroon.

7. Tiny Octopus Gratis haakpatronen

Amigurumi haken is een creatieve en leuke bezigheid die steeds populairder wordt onder brei- en haakliefhebbers. Met deze techniek kun je schattige knuffels, sleutelhangers, decoraties en andere kleine figuurtjes maken met behulp van garen en een haaknaald. Als je op zoek bent naar gratis patronen voor amigurumi projecten, dan ben je bij dailycrochet.com aan het juiste adres! In dit artikel delen we onze favoriete amigurumi patronen die je kunt downloaden zonder kosten te hoeven maken.

8. Gratis haakpatroon pluche beer

Op zoek naar een schattig haakschildpad patroon? Probeer een van deze gehaakte schildpad patronen. Elke zou een schattig baby cadeau zijn voor een kleine jongen.

9. Kwallen Amigurumi gratis patroon

Ben jij op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging? Dan is amigurumi haken misschien wel iets voor jou! Deze schattige gehaakte knuffeltjes zijn de perfecte manier om je handen bezig te houden en tegelijkertijd iets moois te maken. En het mooie is: met dit gratis haakpatroon van pluche beer kun je direct aan de slag! Amigurumi.space deelt deze tutorial graag met jou, dus lees snel verder en ontdek hoe leuk amigurumi haken kan zijn.

10. Maak een schattige schildpad

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is Amigurumi haken misschien wel iets voor jou! Deze Japanse haaktechniek heeft de afgelopen jaren steeds meer populariteit gekregen en het resultaat is ontzettend schattige gehaakte knuffels. In dit artikel stellen we je graag voor aan één van onze favoriete patronen: de Kwallen Amigurumi! We delen niet alleen het gratis patroon met je, maar ook handige tips om zelf aan de slag te gaan. Lees snel verder en laat je inspireren door deze kleurrijke creaties.

11. Pdf Engels Haakpatroon Sheep Curly van Leami

Ben je op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging? Dan is amigurumi haken zeker iets voor jou! Deze Japanse techniek om schattige knuffels te maken, verovert de wereld in rap tempo. En met het Engelse haakpatroon van Leami’s Sheep Curly kun jij nu ook aan de slag met deze leuke hobby. Ontdek hoe je zelf de meest schattige en unieke amigurumi kunt creëren en laat je inspireren door dit geweldige patroon op Etsy.com.

12. Amigurumipatroon gratis door Thilde

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve hobby? Dan is Amigurumi haken misschien wel iets voor jou! Deze techniek komt oorspronkelijk uit Japan en betekent zoveel als “gebreide knuffels”. Het resultaat zijn schattige, kleine beestjes of poppetjes die je kunt gebruiken als decoratie of als cadeautje. En het beste van alles: er zijn talloze gratis patronen beschikbaar om mee aan de slag te gaan! In deze blogpost delen we onze favoriete Amigurumipatronen die je helemaal gratis kunt downloaden. Lees snel verder en ontdek hoe ook jij in no time de mooiste gehaakte figuurtjes maakt.

13. Amigurumi Receitas van austin chainay

Een tijdloze amigurumi beer kan een onvergetelijk handgemaakt cadeau zijn, dus bekijk deze gratis patronen en probeer er zelf een te maken!

14. Haak Easy Cactus Amigurumi

Amigurumi haken is een creatieve en leuke manier om schattige knuffels en decoraties te maken. Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, amigurumi biedt eindeloze mogelijkheden voor het maken van unieke en persoonlijke items. In deze blogpost delen we onze favoriete tips en trucs voor het haken van amigurumi, evenals inspirerende ideeën om aan de slag te gaan met deze populaire handwerktechniek.

15. Oldschool gehaakte Amigurumi-beren

Ben jij op zoek naar een nieuwe en creatieve hobby? Dan is amigurumi haken zeker iets voor jou! Met deze techniek maak je schattige en kleurrijke knuffels, zoals de Easy Cactus Amigurumi. In dit blogartikel van mungfali.com leer je alles wat je moet weten over het haken van amigurumi en hoe ook jij deze leuke cactus kunt maken.

16. Beestjes Haken, Gratis Patronen

Een olifant brengt geluk. Dus waarom zou je het geluk niet een handje helpen? Daarom zijn deze schattige haakpatronen voor olifanten precies wat je nodig hebt om je huis op te fleuren. En omdat ze zeker geluk brengen, zullen ze het geluk in uw huis brengen. En omdat ze gewoonweg schattig zijn, zullen de gratis amigurumi olifanten perfecte…

17. Haak Otter Amigurumi Pdf gratis patroon

Ben jij op zoek naar een leuke en creatieve hobby? Dan is amigurumi haken iets voor jou! Amigurumi zijn schattige gehaakte beestjes die je zelf kunt maken. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd iets moois te creëren. In dit artikel delen we gratis patronen van Etsy.com, zodat jij ook aan de slag kunt met het haken van deze lieve diertjes.

18. + Beste gratis olifant-amigurumi-patronen

Hier is een schattige gehaakte kameleon, geïnspireerd door Pascal! Zijn kenmerken zijn een spiraalvormige staart, grote ogen, stekels voor zijn hoofd en rug, en een heel blij gezicht!

19. Patroon: steek van Sherri Anderson

Ben je op zoek naar een nieuwe en creatieve hobby? Dan is amigurumi haken misschien wel iets voor jou! Dit is de kunst van het maken van kleine, schattige knuffels met behulp van haaktechnieken. Het beste nieuws: je kunt snel aan de slag met dit leuke patroon genaamd “Steek”. Ontdek hoe ook jij deze schattige knuffel kan maken door te klikken op ‘Uploaded by user’.

20. Kameleon haakpatroon door Gail Carver

Amigurumi gratis patronen… U kunt hier interessante ideeën, handleidingen en haakhandleidingen vinden over amigurumi otter. Veel amigurumi gratis haakpatronen wachten op u.

Plaats een reactie