Breipatroon Paw Patrol: Leukste 18x Breipatronen (gratis)

Welkom bij onze nieuwste blogpost! Ben je een fan van de schattige en avontuurlijke pups van Paw Patrol? En ben je ook nog eens een fervent breier? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In deze post delen we namelijk maar liefst 18 gratis breipatronen, speciaal ontworpen voor alle Paw Patrol liefhebbers. Van Marshall tot Chase en Skye, met deze patronen kun jij nu zelf de leukste knuffels of accessoires maken. Dus pak snel je breinaalden erbij en laat je inspireren door onze selectie van de beste Paw Patrol breipatronen.

Bubble Breipatroon [VIDEO]

Bubble knitting pattern | latest knitting pattern #shorts #reels #knitting #pattern #viral #youtube

18x Gratis Breipatroon Paw Patrol Patronen (met Afbeeldingen)

1. Marshall Paw Patrol-patroon van Victoria Sosa

Deze amigurumi zijn zo geweldig! Klik op de afbeeldingen hieronder voor de individuele patronen! Koop de patronen via Ravelry, ontworpen door Olga Chepizhnaya van MamaKlaraDolls! Meer patronen van deze ontwerper: Deze……

2. Paw Patrol-poppatronen voor breiers!

Deze amigurumi zijn zo geweldig! Klik op de afbeeldingen hieronder voor de individuele patronen! Koop de patronen via Ravelry, ontworpen door Olga Chepizhnaya van MamaKlaraDolls! Meer patronen van deze ontwerper: Deze……

3. Breipatroon Raceauto door Tracey Forshaw

Ben je dol op het maken van gebreide stukken en ben je een fan van de populaire kinderserie PAW Patrol? Dan heb je geluk, want vandaag delen we met jou het breipatroon voor Marshall van PAW Patrol! Dit patroon is ontworpen door Victoria Sosa en te vinden op Ravelry.com. Met behulp van dit patroon kan je nu zelf een schattige trui of knuffel maken die perfect bij deze stoere pup past.

4. Marshall (pootpatrouille)

Ben je op zoek naar een schattig en uniek breipatroon voor de Paw Patrol fans in jouw leven? Zoek niet verder! Shareapattern.com heeft het perfecte patroon voor jou. Met dit gehaakte patroon kan je zelf de geliefde Paw Patrol karakters creëren.

5. Gehaakt Paw Patrol-patroon

Ben je op zoek naar een leuk en uniek breipatroon voor de pootpatrouille fan in jouw leven? Zoek niet verder! Yarnloveaffair.com heeft het perfecte patroon voor Marshall, een van de favoriete personages uit PAW Patrol. Met dit patroon kun je gemakkelijk zelf een schattige knuffel maken die zeker weten in de smaak zal vallen bij jong en oud.

6. Paw Patrol kussenbundel van twee magische pixels

Ze zullen er dubbel zijn! Ontworpen door Tatjana Ozolina voor Ambercraftstore, je kunt de patronen krijgen als een volledige set of elk afzonderlijk – Chase, Zuma, Rocky, Rubble, Skye, Marsha……

7. Perros Poot van Brianna Brown

Ben jij ook een grote fan van de stoere pups uit Paw Patrol? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Twomagicpixels.com heeft namelijk een geweldige kussenbundel gemaakt met het Breipatroon PAW Patrol. Met slechts twee magische pixels kan je nu zelf aan de slag om deze schattige en comfortabele kussens te breien.

8. Paw Patrol Amigurumi-patronen voor hakers!

Bent u op zoek naar een leuke en creatieve manier om uw liefde voor de populaire animatieserie “PAW Patrol” te tonen? Zoek dan niet verder, want wij hebben het perfecte breipatroon voor u! In deze blogpost introduceren we het schattige en charmante “Breipatroon PAW Patrol”, dat uw hart zal laten smelten terwijl u met plezier breit. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit geweldige patroon, en ontdek hoe u zelf aan de slag kunt gaan met deze unieke knutselactiviteit.

9. Gratis Breipatroon Kindertrui Maat 116

We gaan 1 paw patrol personage haken, meer bepaald de schattige en dappere politiehond Chase.

10. Personage van Paw Patrol Tejido A Crochet

Deze amigurumi zijn zo geweldig! Klik op de afbeeldingen hieronder voor de individuele patronen! Koop de patronen via Ravelry, ontworpen door Olga Chepizhnaya van MamaKlaraDolls! Meer patronen van deze ontwerper: Deze……

11. Breipatroon Auto’s Trui door Jean Soest

Ben je dol op breien en heeft jouw kleine een passie voor Paw Patrol? Dan hebben wij het perfecte breipatroon voor jou! Met ons gratis breipatroon kun je nu zelf een kindertrui maken van maat 116, geïnspireerd op de populaire animatieserie. De trui is niet alleen schattig en comfortabel, maar ook gemakkelijk te maken met onze stapsgewijze instructies.

12. Paw Patrol vest patroon door Cheryl Daley

Ben je een fan van de populaire kinderserie PAW Patrol? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke en creatieve manier om je naaivaardigheden te tonen? Zoek niet verder! Het Breipatroon PAW Patrol is hier en het is de perfecte manier om jouw liefde voor deze schattige puppy’s te tonen. Met dit patroon, gemaakt door Cheryl Daley op Ravelry.com, kun je gemakkelijk en snel een Paw Patrol-vest maken dat zowel stijlvol als functioneel is.

13. Paw Patrol Haken Gratis Patroon Nederlands

Ben jij op zoek naar een schattig en creatief breipatroon voor je kleine Paw Patrol fan? Zoek dan niet verder! Het gratis patroon van Lovecrochet.com is perfect voor beginners en gevorderde breiers. Met dit patroon kun je de geliefde karakters van PAW Patrol tot leven brengen in de vorm van knuffels of decoraties. Ontdek hoe makkelijk het is om Marshall, Skye, Rocky en andere favorieten te haken met onze stap-voor-stap instructies.

14. Breipatroon Maken in Excel

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende breipatroon voor de kleintjes in huis? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Shareapattern.com hebben we het perfecte patroon gevonden – het Breipatroon PAW Patrol, dat garant staat voor urenlang breiplezier. En alsof dat nog niet genoeg is, leggen we ook nog eens uit hoe je dit patroon zelf kan maken met behulp van Excel.

15. Skye Paw Patrol van Gdabreu

Welk kind is niet geobsedeerd door Paw Patrol? Ik heb gebreide poppenpatronen, mutsen, amigurumi en nu deze geweldige outfit gedeeld! Koop het patroon via Etsy, ontworpen door Meredith May van Mostly StitchinR…….

16. Breipatroon Spiderman Trui

Ben je op zoek naar een leuk breipatroon voor de kleine Paw Patrol fan in huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit blog gaat over het breipatroon PAW Patrol van Ravelry.com, speciaal ontworpen voor de schattige pup Skye. Of je nu een doorgewinterde breister bent of nog maar net begint, met dit patroon maak je in no-time een prachtig en uniek cadeau voor jouw eigen Skye-fan.

17. Paw Patrol-trui

Welkom bij Lovecrafts.com! Ben je op zoek naar een leuke en unieke trui voor je kleintje? Dan is onze “Paw Patrol-trui” zeker iets voor jou! Dit breipatroon van de populaire animatieserie staat garant voor urenlang breiplezier en een geweldige Paw Patrol-look. Lees verder om meer te ontdekken over dit schattige patroon en hoe je het kunt maken.

18. Breipatroon Raceauto van Julie Bedding

Ben jij een fan van de populaire animatieserie PAW Patrol? En houd je ook nog eens van breien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ravelry.com heeft namelijk het ultieme breipatroon voor alle fans van deze schattige pups: het Breipatroon PAW Patrol. En als kers op de taart kun je nu ook aan de slag met het nieuwe patroon voor de Raceauto uit dezelfde serie.

Plaats een reactie